کالاهای ممنوع فریت بار

در رابطه با کالاهای ممنوعه باید قوانین که برای حمل وسایل و بسته ها به صورت هوایی جهت ورود و خروج در کشور گیرنده و فرستنده وجود دارد باید در نظر گرفته شود در غیر این صورت به عنوان کالاهای ممنوع فریت بار محسوب شده و اجازه ورود و خروج به آن داده نمی شود . اکثر شرکت های هواپیمایی در دنیا عضو سازمان بین المللی هستند که دارای قوانین مشترک فریت بار می باشد .برخی از کالاهایی که احتمال ایجاد خسارت به وسایل فرودگاهی و پروازی ، خدمه و مسافرین را به همراه دارد جهت فریت بار و ارسال و حمل هوایی آن در سراسر جهان ممنوع می باشد
در هر صورت طبق قوانین محلی ، کشوری و بین المللی چنان چه فردی با اطلاعات کامل نسبت به فریت بار هوایی این وسایل را در بار خود مخفی کند و جهت حمل هوایی اقدام نماید ، در صورتی که ماموران گمرک متوجه وجود وسایل و کالاهای ممنوع فریت بار شوند در خوش بینانه ترین حالت ممکن بار تخلیه شده و برای این کار جریمه هایی را درنظر می گیرند . در حالت بد این شرایط اقدامات قضایی علیه فردی که قصد فریب ماموران را دارد صورت می گیرد ، زیرا قصد به خطر انداختن جان مسافرین ، خدمه پرواز ، پرسنل فرودگاه را داشته است . طبق قوانین کشوری جمهوری اسلامی اراسل بار هوایی وسایلی چون آثارهنری اصیل ، عتیقه جات ،قطعات خوش نویسی شده ، کتاب های چاپ سنگی و خطی با ارزش ،طلا و نقره ،ارز خارجی ،اوراق مینیاتوری ،اسلحه ، مهمات نظامی ، مشروبات الکلی ، مواد مخدر ، فرش و قالیچه به طور کلی جزء کالاهای ممنوع فریت بار محسوب می شوند .در صورتی که این وسایل در گمرک فرودگاه بین المللی توسط نیروهای بازرسی گمرک توقیف شوند ، فرد فرستنده پس از دستگیری به جرم قاچاق کالا و عدم اظهار صحیح به دادگاه جمهوری اسلامی معرفی می شود
فریت بار هوایی

فریت بار هوایی

 پیگیری آنلاین بارنامه‌های فریت بار هوایی به خارج از کشور

طبق قوانین کشوری جمهوری اسلامی اراسل بار هوایی وسایلی چون آثارهنری اصیل ، عتیقه جات ،قطعات خوش نویسی شده ، کتاب های چاپ سنگی و خطی با ارزش ،طلا و نقره ،ارز خارجی ،اوراق مینیاتوری ،اسلحه ، مهمات نظامی ، مشروبات الکلی ، مواد مخدر ، فرش و قالیچه به طور کلی جزء کالاهای ممنوع فریت بار محسوب می شوند .در صورتی که این وسایل در گمرک فرودگاه بین المللی توسط نیروهای بازرسی گمرک توقیف شوند ، فرد فرستنده پس از دستگیری به جرم قاچاق کالا و عدم اظهار صحیح به دادگاه جمهوری اسلامی معرفی می شود.کالاهای ممنوع فریت بار در قوانین بین المللی به دلیل خطرناک بودن آن برای خدمه فرودگاه و پرواز و حفظ جان مسافرین در تمام جهان ممنوع است شامل: اسلحه ، تجهیزات نظامی و مهمات ،هر نوع باتری ، لوازم آرایشی ، اسپری ، الکل ، انواع دارو ، ترشیجات و .. به علت خطرات یاد شده جهت فریت بار ممنوع می باشد

بر اساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران ورود کالاهای خاص و یا صادرات آن کاملا ممنوع است. برخی از این کالاها عبارتند از:

کالاهای صادراتی از پرداخت اجناس و مالیات گمرکی معاف هستند، اما بارگیری، تخلیه و انبارداری نیز شامل می شوند.
برخی از اقلامی که مسافرین مجاز به حمل آن می باشند عبارت است از:

آجیل : حداکثر مقدار مجاز پسته 10 کیلوگرم

فرش و فرش دستباف: مسافران که از طریق هوایی به ایران می روند، می توانند تنها یک فرش بافندگی بافتنی با بیش از 6 متر مربع داشته باشند. بدین معنی است که مسافران مجاز به حمل دو فرش هستند که مساحت آنها کمتر از 6 متر مربع است. همراهان نمی توانند از این امتیاز بهره مند شوند. خروج فرش، پسته، آجیل و زعفران توسط مسافرانی که مقصد آنها امارات متحده عربی و سوریه است ممنوع است. انتقال فرش گرانبها و دیگر اشیاء که دارای ارزش تاریخی و فرهنگی هستند ممنوع است.

ارز خارجی: طبق قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران: حداکثر مجاز ارز خارجی قابل انتقال توسط هر مسافر 1000 دلار (توجه داشته باشید که بانک، چک مسافرتی یا ترکیبی از هر دو) است. انتقال ارز خارجی بیش از حد مجاز نیاز به صورت حساب بانکی یا گواهینامه انتقال صادر شده توسط سیستم بانکی دارد. انتقال دینار (عراق)، روبل (روسیه) و افغانی (افغانستان) توسط مسافرین و معامله گران ممنوع است. انتقال ارز ایران به 500000 ريال مجاز است.

طلا و نقره: هنگام خروج از ایران هر مسافر مجاز است که جواهر طلا را بدون سنگهای قیمتی که حداکثر 150 گرم است و همچنین نقره ساخته شده بدون ارزشمند بیش از 3 کیلوگرم باشد، حمل کند.


ارسال نمونه از کالاها
ارسال نمونه های کالا، چه در ایران و چه خارج از کشور، به عنوان یک نمونه یا به منظور آزمایش، تجزیه و تحلیل و تعمیر در تعداد محدود مجاز است، مگر اینکه مذهبی آن را ممنوع و غیر عتیقه نباش.